Goed geregeld

Het gehele aankooptraject van de woning wordt door ons begeleid. We informeren u graag over de notaris, het koopproces, de hypotheek, verhuurmogelijkheden en de wet- en regelgeving inzake bouw en fiscaliteit.

Toplocaties

My Next Home heeft chalets, villa's en appartementen op de mooiste plekken in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Bonaire.

Ons team

Een team met specialisten, met kennis van zaken om uw droom te verwezenlijken.

Over My Next Home

Specialist in Chalets, villa's & appartementen

Nexthome is een verkooporganisatie, gespecialiseerd in chalets, villa's en appartementen in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Bonaire. Met ons label Austrian Alpine Chalets zijn wij marktleider in nieuwbouw van vrijstaande chalets op diverse locaties in Oostenrijk. Het unieke aan onze chalets is de grote flexibiliteit in ontwerp en meerwerk. U selecteert het project en het grondstuk en daarna het type huis wat u erop wilt laten bouwen. De basis huisontwerpen zijn op een eenvoudige wijze uit te breiden en kunnen daarom gemakkelijk aan uw wensen worden aangepast.

Neem contact met ons op
Onbezorgd een tweede huis

Uw (vakantie)verblijf, naar uw wensen

Onze projecten hebben een uitgekiend verhuur- en beheerconcept, vaak in combinatie met een tweede woning vergunning. In deze projecten zonder verhuurverplichting heeft u de vrije keus uit verhuur, gebruik als vakantiehuis of om er te gaan wonen. Indien u besluit om te gaan verhuren kunt u ervoor kiezen de verhuur geheel uit te besteden aan onze eigen beheerorganisatie of een combinatie te kiezen waarbij u zelf ook verhuurt.

Bekijk onze projecten
Begeleiding

Professionele begeleiding van A tot Z

Het gehele traject van oriëntatie tot oplevering van de woning wordt door ons begeleid. We informeren u graag over de notaris, het koopproces, de hypotheek, verhuurmogelijkheden en de toepasselijke wet- en regelgeving inzake bouw en fiscaliteit. In het aankooptraject ontvangt u van ons duidelijke tekeningen en offertes, een opstelling van alle met de koop samenhangende kosten, hypotheekcalculaties etc. Vanzelfsprekend verzorgen wij de hypotheekaanvraag, zorgen ervoor dat de notaris de benodigde stukken krijgt en bij verhuur de inschrijving bij de belastingdienst.

Neem contact met ons op

Beleggen



De combinatie van een nieuw, modern gebouwd en luxe chalet, villa of appartement op een toplocatie met ruime eigen gebruiksmogelijkheden en uitstekende rendementen maken dat de investering zeer interessant is voor de particuliere belegger.

Verhuur & beheer

verhuur en beheer altijd uitstekend geregeld

In onze projecten is de verhuur en het beheer altijd uitstekend geregeld. Met ons uitgekiende verhuur- en beheerconcept zijn er zeer ruime eigen gebruiksmogelijkheden en u kunt zelf ook in de verhuur van uw vakantiewoning bemiddelen. Onze chalets blijken bij de vakantieganger goed in de smaak te vallen en de verhuurresultaten zijn uitstekend. Een modern gebouwd chalet met ruime gebruiksmogelijkheden en uitgesproken rendementen is een perfecte combinatie van een mooie investering en eigen vakantieplezier.

Naast het ontwikkelen en bouwen van eersteklas projecten hebben wij een grote expertise op het gebied van verhuur en beheer, financieringen, fiscale regelingen en juridische zaken. Kortom, allerlei aspecten die van belang zijn als u de aanschaf van een tweede thuis overweegt. Vanaf de eerste aanvraag tot het passeren van de koopakte wordt u door ons professioneel begeleid.

Financieren

Eigen middelen? Een financiering kan  interessant zijn

U kunt ervoor kiezen om een deel van de woning te financieren. Ook indien u voldoende eigen middelen hebt om aan te kopen zonder financiering kan een hypotheek interessant zijn. Indien het rendement op uw investering hoger is dan de te betalen hypotheekrente, kunt u door te financieren het rendement op uw eigen inbreng verhogen.

Voor de hypotheek hebben wij een uitstekende aanbiedingen van verschillende banken.

Meer weten over financieren? Neem contact op

Ons team

ontmoet ons op de Second Home beurs, vraag uw gratis kaarten aan.

MECC Maastricht
25 & 26 januari 2020

Vraag gratis kaarten aan

Expo Gent
7, 8 & 9 februari 2020

Vraag gratis kaarten aan